Bh. fudbaler za SportSport.ba

Vršajević: Svaki igrač sanja o pozivu u reprezentaciju

D. Kurbegović

Fudbalska reprezentacija BiH nalazi se u već nekoliko dana u Zenici gdje se priprema za meč kvalifikacija za SP protiv Gibraltara.

Mjesto na spisku igrača Mehmeda Baždarevića ponovo je izborio Avdija Vršajević koji se nametnuo dobrim igrama u turskom Osmanlisporu. Vršajević je za SportSport.ba rekao da mu je drago što je svojim igrama ponovo zaslužio poziv u bh. selekciju.

"Svaki igrač sanja o pozivu u reprezentaciju i meni je drago što sam svojim igrama zaslužio poziv i ovdje se osjećam kao kod kuće. Ne treba podcijeniti niti jednu ekipu, Gibraltar je malo slabija ekipa, no svi znaju igrati fudbal. Ja sam spreman zaigrati od prve minute ukoliko to selektor zatraži", rekao je Vršajević.

Ovaj fudbaler je nekoliko sezona proveu u zeničkom Čeliku, te je dodao da je uvijek lijepo za njega da se vrati na stadion gdje je sve počelo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Lijepo se vratiti na svoj stadion. Čelik je moj klub i jedva čekam da istrčim na Bilino polje. Robijaši su moji navijači i drago mi je što su ponovno stali uz Čelik", dodao je bh. fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi