Vršajević zasluženo ponovo u reprezenaciji BiH

Stigao poziv u Osmanlispor

Vršajević zasluženo ponovo u reprezenaciji BiH

Nakon skoro dvije godine Avdija Vršajević ponovo je dobio poziv od strane selektora Mehmeda Baždarevića. 

Pred reprezentacijom Bosne i Hercegovine su ovog mjeseca dvije utakmice protiv Gibraltara i Albanije, a one će biti idealna prilika da na sceni vidimo nova lica i ujedno igrače koji u proteklom periodu nisu imali značajan status. 

Jedan od igrača koji će se naći na popisu je i Avdija Vršajević. Ovaj 31-godišnji defanzivac je neizostavan član prve postave Osmanlispora i u posljednje vrijeme igra sve bolje, tako da ne iznenađuje njegov povratak u nacionalni tim nakon gotovo dvije godine odsustva.  

"Poziv je stigao u klub. Hvala Bogu", kratko je prokomentarisao Vršajević. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vršajević je dosad sakupio 16 nastupa za reprezentaciju, a bio je i član generacije koja je putovala na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Može se pohvaliti i činjenicom da je postigao gol na kontinentalnoj smotri u pobjedi protiv Irana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije