Vučić: Dat ćemo maksimum, ali neće biti lako

Kapiten Zvijezde pred meč protiv prvoplasirane ekipe

Vučić: Dat ćemo maksimum, ali neće biti lako

M. Jakovljević

Danas se u Etno Selu Stnišići igra derbi Prve lige RS, gdje domaća Zvijezda 09 dočekuje lidera ekipu Krupe na Vrbasu, koja je svakako hit sezone.

S druge strane domaćin je ispunio cilj obezbjedivši plasman u play off koji vodi prema doigravanju za Premijer ligu.

"Ispunili smo zadatak koji je pred nas postavilo rukovodstvo, a to je učešće u play offu. Protiv prvoplasirane ekipe imamo veliku motivaciju za pobjedu. Neće biti lako, ali dat ćemo puni maksimum jer teren je prilika za dokazivanje. Želimo da obradujemo sve ljubitelje fudbala u Semberiji pobjedom. Trudit ću se da budem i strijelac ali to je manje važno", rekao je kapiten Zvijezde 09 Dejan Vučić.

Treba reći i to da je ekipa Zvijezde 09 za šest sezona prešla put od isto toliko rangova, od šeste lige (druga opštinska) do Prve lige RS. Podvig kakvim se niko ne može pohvaliti na ovim prostorima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti