Crvena zvezda u Bijeljini bolja od Zvijezde 09

U prijateljskom susretu

Crvena zvezda u Bijeljini bolja od Zvijezde 09

O. Lekić

Pred više od 5.000 gledalaca na Gradskom fudbalskom stadionu u Bijeljini, beogradska Crvena zvezda savladala je domaću Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići. Rezultat na kraju prijateljske utakmice bio je 3:1 za Crvenu zvezdu. 

Klub iz Bosne i Hercegovine mnogo bolje je otvorio susret i u 5. minuti je preko Vučića stigao do prednosti. Nakon toga lider srbijanskog šampionata je dominirao, a jednu od prilika u 21. minutu iskoristio je Luis Ibanjez izjednačivši rezultat na 1:1. 

Na vodstvo Crvene zvezde čekalo se narednih dvadesetak minuta, kada je golmana domaćih savladao Nenad Gavrić. Minut ranije, isti igrač je pogodio prečku, ali se brzo iskupio za taj promašaj. U posljednjim trenucima prvog poluvremena Orlandić je povisio na 3:1, poslije asistencije Kataija. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U drugom dijelu gosti iz Beograda su imali više od igre, nekoliko dobrih prilika nisu iskoristili, pa je na kraju rezultat ostao 3:1. Imali su gosti i jedanaesterac, ali Orlandić ga nije realizovao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije