Vučić: Po bodove u Janju

Napadač Zvijezde 09 za SportSport.ba

Vučić: Po bodove u Janju

D. Rakanović

Fudbaleri Zvijezde 09 u okviru petog kola Prve lige RS-a idu na gostovanje u Janju ekipi Podrinja. 

Najbolji strijelac ove ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva sa tri pogotka, napadač Dejan Vučić istakao je da Zvijezda želi nastaviti niz pobjeda.

"Očekuje nas jedna teška utakmica. Podrinje je možda loše otvorilo sezonu, ali smatram da su dobra ekipa, pošto sam prošle sezone nastupao u Janji tako da dobro poznajem igrače. Ne podcjenujući ekipu Podrinja, mi ćemo pokušati da nametnemo svoj način igre i nadam se odnijeti tri boda kući", rekao je za SportSport.ba Vučić i dodao da najveća opasnost po gol Zvijezde prijeti od Vujića i Barjaktarevića. 

Zvijezda je ove sezone istakla šampionske ambicije u Prvoj ligi RS-a, što je i pokazala na startu prvenstva ostvarivši četiri pobjede. 

"Dobro smo otvorili sezonu sa četiri trijumfa bez primljenog pogotka. Svi u klubu su zadovoljni učinkom jer je to bio i cilj", rekao je Vučić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica između Podrinja i Zvijezde na rasporedu je u subotu od 17 sati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi