Šćepanović otkrio bitnu stvar u igri Sarajeva, Granić nije bio toliko razočaran

Reakcije nakon utakmice na Mokrom Docu

Šćepanović otkrio bitnu stvar u igri Sarajeva, Granić nije bio toliko razočaran

Haris Zilić

Vrijedan trijumf FK Sarajevo u 15. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U gostima su savladali Posušje sa 0:1 golom Hamze Čatakovića u 50. minuti nakon što je iskoristio grešku domaćih fudbalera, a Bordo tima je iskoristio i igrača više kojeg su imali od 30. minute nakon isključenja Krešića.

Po završetku utakmice komentar su dali pomoćni trener Sarajeva Vučina Šćepanović i trener domaće ekipe Goran Granić.

"Znali smo da nas očekuje nezgodna utakmica. Iskreno ne znam, možda je pao teret sa srca, čestitam momcima na osvajanju tri boda. Bio je neki strah, iako smo imali igrača više nismo uspjevali uspostaviti kontrolu, na kraju mislim da je ovo najrealniji rezultati", rekao je Šćepanović i dodao:

"Strah je razlog što smo se malo povukli nakon gola. Igrači su čekali da se što prije završi. Moramo više raditi na psihološkom planu."

Nakon Šćepanovića komentar je dao i Goran Granić, trener Posušaka.

"Čestitam igračima na hrabrosti, zahvaljujem se publici. Nije zgodno igrati sat vremena sa igračem manje i još gore to je bio mladi igrač, pa smo morali ubaciti mladog igrača, vaditi ga opet tu smo neke zamjene izgubili.

U drugom poluvremenu smo išli na rizik, kako bi nastavili igrati kako smo zamislili. Nismo bili bez šansi, mogao se zabiti pogodak", rekao je Granić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Generalno mogu biti zadovoljan obzirom na okolnosti, dobro smo odigrali utakmicu. Iza nas su četiri utakmice protiv nekakvih rneomiranih protivnika.

Aplauz publike nakon poraza, doček nakon poraza u Banja Luci govori da stoje uz nas. Sada idu utakmice koje su sa konkurentima, tu treba drugačije ekipu spremiti na psihički način."

Top Komentari

imeiime
Otisao je volusina ali je ostao vučina i hadzicevo štene haris poznatiji kao @pjanke.sa
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi