Vučinić definitivno napušta Juventus

Vučinić definitivno napušta Juventus

Edmir Škorić

Crnogorski napadač Mirko Vučinić namjerava napustiti momčad Juventusa.

Vučinić je samo šest puta bio starter u Seriji A ove sezone i defintiivno nema mjesta pored Carlosa Teveza i Fernanda Llorenta u vrhu napada italijanskog prvaka.

Nedavno je bio blizu 'trejda' u Inter (zamjena za Freddyja Guarina), no to je propalo u posljednji čas jer su bijesni navijači Intera zahtijevalu Guarinov ostanak. 

"Vučinić je razgovarao s Conteom i oni su se dogovorili da će posljednjih dana trenirati odvojeno od močadi jer je sudjelovao u nekim pregovorima", rekao je Vučinićev agent Alessandro Lucci, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"No, žeim da kažem kako Mirko nikada nije tražio da ga se proda".

Vučinić je u Juventus stigao 2011. godine i zabio je 10 golova u svim natjecanjima u ovoj sezoni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.