Sportski direktor FK Sloboda

Vugdalić: Dobili smo prvaka, brend, pun Tušanj...

Jesenji prvak bh. šampionata FK Sloboda u četvrtini finala Kupa BiH će odmjeriti snage sa Sarajevom. 

U taboru Slobode su izrazili zadovoljstvo što će na Tušnju ugostiti Sarajevo i svoj komentar na  žrijeb je dao i sportski direktor kluba Sabahudin Vugdalić. 

"Ako su iz Sarajeva rekli da su oni favoriti, mi to prihvatamo, dobro došli favoriti na Tušanj. Nama je draga da smo dobili prvaka države i ako već igramo prvu utakmicu na domaćem terenu, onda je bolje da igramo sa nekom većom i jačom ekipom", kazao je Sabahudin Vugdalić i potom dodao: 

"Sloboda je ove godine iskočila u prvi plan, držimo lidersku poziciju i pokušat ćemo i u Kupu da napravimo nešto. Biće izuzetno teško jer nakon revanša sa Sarajevom imamo derbi na Tušnju protiv Željezničara."

Niste očekivali Sarajevo kao protivnika?

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Kada sam počeo na žrijeb, bilo je onih koji su rekli da ćemo izvući Sarajevo. Žrijeb je žrijeb. Da smo rekli da smo očekivali nekoga, onda bi podcijenili neku od ostalih ekipa i sve su one kvalitetne. Neće biti lako ni onima koji misle da su dobro prošli. Mi ako ništa imamo prvaka države, brend, pun Tušanj..."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi