Vujica: Već u Cazinu želimo završiti posao

Novi Travnik pred titulom prvaka

Vujica: Već u Cazinu želimo završiti posao

Samir Mlaćo

NK Novi Travnik sigurnim koracima ide ka baražu za plasman u Prvu ligu Federacije BiH. Novotravničani se tri kola prije kraja u Drugoj ligi Zapad nalaze na prvom mjestu sa devet bodova više u odnosu na Krajinu i Podgrmeč, te je izabranicima Olivera Vujice do kraja potreban samo jedan bod kako bi matematički osigurali titulu.

"Sama slika na tabeli govori da smo zadovoljni. Napravili smo dobar posao pred duele sa Krajinom i Podgrmečom, imamo dobru zalihu i sve je na nama. Mislim ipak da je to sve od ove sezone u grupi Zapad, jer se mi već okrećemo baražu", priča za SportSport.ba trener Novotravničana Oliver Vujica.

Već za vikend Novi Travnik će u goste Krajini.

"Nama je matematički potreban još jedan bod u tri kola, ali mi ćemo do kraja pokušati ostati neporaženi i maksimalno ćemo ući u svaki meč. Već u Cazinu želimo da završimo posao, a i do kraja sezone ćemo ići svaku utakmicu na pobjedu".

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Njegov tim je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 17 pobjeda uz po tri remija i poraza, pa vjeruje da će i u baražu imati šta pokazati.

"Imamo dosta dobru ekipu, ali i ostale prvoplasirane ekipe sigurno nisu slučajno na tim pozicijama. Vjerujemo u naše snage i nadam se da uz dobru igru i malo sreće možemo na kraju izboriti plasman u Prvu ligu Federacije", dodao je Vujica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi