Vujošević: Dug će biti isplaćen, milom ili silom

Selektor košarkaške reprezentacije BiH

Vujošević: Dug će biti isplaćen, milom ili silom

D. Rakanović

Selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević pušten je danas na kućno liječenje.

Podsjetimo, Vujoševič je zbog pojave gangrene na nožnom prstu protekle dane proveo na VMA u Beogradu, gdje je imao terapije u hiperbaričnoj komori. 

Terapije su, srećom, dosta pomogle Vujoševiću. Selektor naše selekcije se osjeća mnogo bolje i danas je pušten na kućno liječenje.

Vujošević je u razgovoru za Kurir otkrio da ga niko od zvaničnika njegovog nekadašnjeg kluba Partizana nije zvao da pita za zdravlje. 

"Niko, baš niko. Zvali su me je Milan Obućina i Miloš Vazura iz fudbalskog kluba i on je ponudio pomoć. Vidio sam to što su iz košarkaškog kluba objavili kao neku vrstu saopštenja i to je u redu. I ne treba da zovu. Očekujem sada da se pobrinu da mi dug bude isplaćen. Milom ili silom", rekao je Vujošević, prenosi beogradski Kurir. 

Dule se potom osvrnuo na kritike drugih koje se odnose na to što je tužio Partizan FIBA-i. 

"Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sada pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio prije nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podijeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Neka pravo na moralni sud pokušaju da steknu tako da se ne dodvoravaju vođi. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA BAT", rekao je Vujošević. 

Naš selektor je poslije nekoliko dana provedenih na VMA pušten na kućno liječenje, nakon što mu se zdravstveno stanje poboljšalo. 

"Uz veliko angažovanje ljudi sa VMA i onih koji se bave upotrebom hiperbarične komore na Banjici, došli smo do odličnih rezultata. Mnogo mi je značio i uspjeh moje selekcije BiH, imali su energiju i za mene. Tako da sve ide ka izlječenju", naveo je Vujošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi