Vujošević izgubio meč sezone, ali i živce zbog sudaca

Limegos ostao bez Playoffa

Vujošević izgubio meč sezone, ali i živce zbog sudaca

Košarkaši Limogesa, koje sa klupe predvodi novoizabrani selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević, poraženi su na svom terenu od Asvela rezultatom 91:80 i tako ostali bez šansi da se plasiraju u Playoff.

Dva kola prije kraja, Limoges više ni matematički ne može izboriti plasman među osam najboljih ekipa u ligi, pa će za ovu ekipu predstojeće utakmice biti revijalnog karaktera.

Osim što je izgubio utakmicu sezone, Vujošević je u duelu sa ASVEL-om izgubio i živce i to zahvaljujući glavnom sucu utakmice, koji ga je šokirao jednom odlukom kada je njegovom košarkašu dosudio namjeran faul.

Vujoševiću ugovor sa Limogesom ističe na kraju sezone i tada će završiti svoju epizodu u Francuskoj, u kojoj baš i nije ispunio očekivanja. Trofejni trener će se nakon toga posvetiti radu u reprezentaciji naše zemlje.

Detalj kada je Vujošević 'planuo' možete vidjeti na 1:33 u priloženom videu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi