Vujošević: Očekujem da dobijem pare koje sam zaradio

Čeka novac iz Paritzana

Vujošević: Očekujem da dobijem pare koje sam zaradio

Edmir Škorić

Selektor BiH Duško Vujošević i dalje čeka na novac iz Partizana.

Dvije godine je prošlo od Vujoševićevog odlaska iz Partizana, koju mi dalje duguje novac. 

"Što se tiče Partizana, mogu da komentarišem samo veliki dug koji klub ima prema meni i rate koje kasne. Očekujem, da pare koje sam zaradio i dobijem. Preokupiran sam zaostalim dugovanjima koja su se nagomilala od 2012. godine", rekao je Vujošević za Blic, pa je nastavio:

"Kada završite posao, čekate platu, ili na primjer oni radnici koji nisu isplaćeni u Kragujevcu štrajkuju, pa tako i ja očekujem od crno-bijelih da se obaveze prema meni isplate i tu je moja osnovna koncentracija na njima. Mimo toga, Partizanu želim sve najbolje".

Vujošević je trenutno selektor bh. reprezentacije, a prethodno je vodio francuski Limoges.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi