Legendarni golman Rođenih sasvim iskreno za SportSport.ba

Vukašin Petranović otvorio dušu: I nakon 25 godina brojimo krvna zrnca

21

Komentari (21)

mostarac
Vukasine ole,ole,ole....Uvijek je bio bez dlake na jeziku hrabar i zato smo ga i prihvatili ko nekog najrodjenijeg !!!Nikad necu zaboravit kad vodju navijaca Sarajeva (Dzineta ili Sirku) zvali stocem na stajanju(ukino ga s ograde) !!!
Meazza
Safa predratni sitni kriminalac
Jugovina
Koja hrpa gluposti! Svaka cast na karijeri ali prica nebuloze. On ne dijeli ljude ali vise puta spominje pricu o seljacima i gradanima kao o manja i vise vrijednima, prica o pravim i krivim Mostarcima, a on sam iz velegrada Cetinja, wtf? 21. Stoljece, a on prica o krvnoj osveti. Zapeo covjek u vremenu.
Adohordas
Nazalost nisam gledao ovog majstora jer sam rodjen 98.ali vidi se da je ljudina ..covjek je u pravu 100% sto kaze u ovoj drzavi samo kriminalci mogu dobro proci...i onda se neko pita zasto nam omladina ode vani
rodjak
VUUUU-KA-Si-NE OLE LEO LE ,NANANANANA ,ma ljudina prava.Vuko ti si nas kapiten care i uvijek ces biti u srcima svih navijaca Rodjenih.Nikad neces biti zaboravljen i dobrodosao si uvijek i u Mostar i medju Rodjene
samosamotisaopotoast
Zašto se ne mogu oteti dojmu da većini veležovaca , koji vise na ovom portalu te sipaju milje komentara na svaki spomen Veleža, ovaj intervju, ovakvog čovjeka - nimalo nije "sjeo"..
samosamotisaopotoast
I samo dodatak.. intervju sa Vukašinom jedan je od najzanimljivijih sadržaja , bar za mene, na ovom portalu, u zadnjih par godina
stakleni
Slažem se! Može biti najzanimljiviji sportski intervjuu koji sam čitao.
utisak
Zašto se ne mogu oteti dojmovnom utisku da vi malo seruckate po nacionalno-zrinjsko-klerofašističko-retardiranoj osnovi... i da vam ovaj intervju, zbog brojnih navoda Petranovića, ne da nimalo nije sjeo, nego vas svrbi samo tako.
utisak
... kako da ne... zato ste ga i iskoristili da malkice proseruckate sa svojim "dojmovima" s obaveznom temom o tom kako vas se dojmuju većina veležovaca...
user1583752673
Bolji i iskreniji intervju odavno nisam procitao! Svaka ti cast Vukasine Petranovicu!
red devil mo
Par treninga sa tobom u FK Blagaj su bili pravo zlato,ali nažalost kriminalci nisu dozvolili više. Vuko sve najbolje...
www1
Pozdrav za Vuku.
Starmo1922
Veliki čovjek,koji je nosio ljiljane kad je najteze bilo. Čovjeku kojem Velež nije do rata nego do groba. Nadam se da ce pozvati biti ubrzo na jednu tekmu Veleža.Zasluzio je on to!
Grohot
Itekako zasluzio!
Grohot
Vukas nas One & Only!
Sanin_Mostar
Alal ti vera za svaku izgovorenu rijec,sve onako kako jest,da te Allah nagradi i da izadjes na kraj sa ovim kriminalcima koji su pokusali da ti naude ... Ziv i zdrav bio i jos jednom, Svaka ti cast!
Mostarac78
Ubit ce Safu matere mi.. jes mahnit :)))
koki
Poznavajuci Vuku Safa spremaj tabut nema drugi
Realist
Koja je ovo budala javno govori da će ubit čovjeka. Ovo je za policiske prijave a ne sportskog članka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.