Vukašinović: Rasterećeni ulazimo u naredni meč

Pomoćni trener Drine o meču sa Vitezom

Vukašinović: Rasterećeni ulazimo u naredni meč

D. Vejo

U okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, fudbaleri Drine iz Zvornika svoja će koplja danas ukrstiti na gostovanju u Vitezu sa istoimenom ekipom.

Zvorničani u ovaj meč ulaze rasterećeni jer im pozitivan rezultat ne znači mnogo iz razloga što se nalaze na pretposljednjoj poziciji na tabeli, dok fudbalerima Viteza itekako znače imajući u obzir da se nalaze jedno mjesto iznad opasne zone.

"U ovu utakmicu ulazimo s ciljem da odigramo što je bolje moguće. Naravno to ne zavisi samo od nas nego i od kvaliteta protivnika. Vitez vodi grčevitu borbu za opstanak mi smo rasterećeni u tom dijelu tako da meč možemo odigrati mirnije i kvalitetnije. Imamo mnogo povrijeđenih i bolesnih igrača ali to nije alibi. Nadam se kvalitetnom fudbalu u današnjem meču a rezultat će biti samo plod ili naše ili dobre igre domaćina", rekao je za SportSport.ba pomoćni trener Drine, Svetozar Vukašinović.

Utakmica između Viteza i Drine igra se danas od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi