Sloboda sutra gostuje na stadionu "Crni Vukovi"
FK Sloboda redovno sredinom sedmice igra prijateljske mečeve u kojima šansu dobijaju igrači kojI manje igraju u zvaničnim utakmicama

Prijateljski meč

Sloboda sutra gostuje na stadionu "Crni Vukovi"

E. Škorić

U utorak (sutra, op.a) u 13 sati na stadionu "Crni Vukovi" u Donjim Vukovijama snage će odmjeriti domaća ekipa Mladost 78 i tuzlanska Sloboda.

Mladost 78 će ugostiti Slobodu, a na ovaj način su iz kluba poručili kako će proslaviti Dan državnosti BiH, ali i "na najbolji mogući način zaokružiti godinu u kojoj naš kolektiv proslavlja 40 godina postojanja".

"Veliki izazov je pred nama i naši igrači iako svjesni kvalitete protivnika imaju veliki motiv da pruže što bolji otpor gigantu BH fudbala", poručuje domaćin koji se sprema za sutrašnji duel sa Tuzlacima.

FK Sloboda već tradicionalno sredinom sedmice igra prijateljske utakmice u i oko Tuzle, a to bude i prilika da trener Zlatan Nalić šansu da igračima koji imaju manju minutažu u prvenstvenim duelima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Sloboda za vikend dočekuje Mladost za kraj prvog dijela sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije