Vukojević iz Dinama u bečku Austriju

Čeka se potpis ugovora

Vukojević iz Dinama u bečku Austriju

Ognjen Vukojević, 31-godišnji vezni fudbaler, okončao je svoju epizodu na Maksimiru i karijeru nastavlja u bečkoj Austriji.

Bivši reprezentativac Hrvatske već je obavio ljekarski pregled u Beču i u narednim danima trebao bi staviti paraf na dvogodišnji ugovor, uz opciju produženja za još jednu godinu. 

"Rastanci su teški, no ja sam izuzetno sretan. Dinamo je moj klub, vratio sam se ovdje, ove sezone osvojio još dva trofeja. Dao sam svoj maksimum, pomogao koliko sam mogao. Hvala svima, nadam se da ćemo se opet družiti ovdje", poručio je Vukojević. 

Podsjetimo, Vukojević je ove sezone za Dinamo nastupao kao posuđen igrač kijevskog Dinama, a pod trenerskom palicom Zorana Mamića nije se mnogo naigrao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.