Vukotić: Blizu smo cilju, ali nema opuštanja

Defanzivac Krupe

Vukotić: Blizu smo cilju, ali nema opuštanja

Banjalučka Krupa sve je bliža ulasku u Premijer ligu BiH. Nakon odigranog 5. kola u Ligi za prvaka, izabranici Slobodana Starčevića imaju čak sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Velike Obarske.

U svom posljednjem nastupu Banjalučani su upisali minimalnu pobjedu nad Kozarom, a naredni protivnik biće im ekipa Borca iz Šamca.

"Znali smo da nas očekuje izuzetno težak meč protiv motivisanog protivnika. Ipak, dali smo gol na vrijeme i sve vrijeme smo kontrolisali utakmicu. Osvojili smo tri velika boda, a na ruku nam je išla i pobjeda Zvijezde 09 nad ekipom Mladosti. Sada nam predstoji duel u Šamcu protiv ekipe Borca. Oni su trenutno u padu forme, ali to nas svakako ne smije zavarati. Idemo na pobjedu i miran završetak prvenstva", izjavio je za naš portal Aleksandar Vukotić, fudbaler Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Susret između Borca i Krupe na programu je u subotu u Šamcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi