Vukotić: Neki fudbaleri Sarajeva su se ponašali baš bezobrazno
"Ne bih da ih imenujem, ni zbog sebe ni zbog njih, ali vjerujte mi da je to sramota i za njih i za klub kakav je Sarajevo", poručuje Vukotić.

Kapiten Krupe razočaran

Vukotić: Neki fudbaleri Sarajeva su se ponašali baš bezobrazno

Kapiten Krupe Aleksandar Vukotić bio je razočaran ponašanjem pojedinih fudbalera Sarajeva na utakmici odigranoj na Koševu u subotu, u kojoj je bordo tim slavio sa 1:0.

U razgovoru za SportSport.ba, Vukotić je istakao da njihovo ponašanje nikako ne dolikuje renomeu kluba kakav je FK Sarajevo, a o tome je nakon utakmice govorio i trener Krupe Slobodan Starčević koji je poručio da su bordo momci, bez ikakvog razloga, bili neuobičajeno grubi na terenu.

"Pojedini igrači Sarajeva su se na terenu ponašali baš bezobrazno. Bilo je tu svega, psovki, pljuvanja, udaranja... Ne bih da ih imenujem, ni zbog sebe ni zbog njih, ali vjerujte mi da je to sramota i za njih, i za klub kakav je Sarajevo. Njihovi ispadi štete ugledu tog kluba", započeo je Vukotić za SportSport.ba, nakon čega je izdvojio dvojicu fudbalera koji su se ponijeli korektno:

"Bojan Pavlović i Krste Velkoski su ispali korektni i uspjeli su malo smiriti situaciju, tačnije svoje saigrače. Što se tiče same utakmice, zadovoljan sam igrom u drugom poluvremenu. U prvom nismo mogli ni igrati kako treba zbog tog silnog udaranja, psovki i slično".

Krupa u narednom kolu igra gostujući meč protiv Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ćemo konačno uspjeti da pobijedimo Radnik. Protiv njih imamo baš lošu tradiciju, pa bi bilo lijepo i da je sada prekinemo. Na svakoj utakmici idemo na pobjedu pa će tako biti i sada", poručio je stoper Krupe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

korisnicko ime
Pitari pitatjte komsije da vam posalju nekog iz poznate familije osim da vas nauce namjestati. Manje ce vam se igraci patiti a imali bi i vise bodova
16 11
Sisoje
Ogroman pritisak pa seljacko ponasanje dolazi do izrazaja
9 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi