Vukotić: Očekuje nas najteže gostovanje do sada

Štoper Krupe o predstojećem meču

Vukotić: Očekuje nas najteže gostovanje do sada

D. Vejo

Lider na tabeli Prve lige Republike Srpske Krupa, će u okviru 21. kola ići na gostovanje u Bijeljinu, tačnije u Etno selo Stanišići tamošnjoj Zvijezdi 09.

Prošlo je svega nekoliko dana od kako su fudbaleri Zvijezde 09 odigrali prijateljski meč sa beogradskom Crvenom zvezdom gdje su se prikazali kao dobar protivnik. Međutim, u narednom kolu lige u goste im dolazi lider na tabeli. O predstojećem meču i očekivanjima od istog pričali smo sa stoperom Krupe.

"Naredni meč igramo sa Zvijezdom 09. Mislim da nas očekuje jedno veoma teško gostovanje sigurno najteže u dosadašnjem dijelu prvenstva. Mi razmišljamo samo o jednom, a to je pobjeda koja nam je prijeko potrebna. U drugom dijelu prvenstva pokazali smo da imamo najveće ambicije od svih klubova, a to je plasman u Premijer ligu. Do sada smo upisali četiri ubjedljive pobjede što pridonosi naravno odličnoj atmosferi u timu. Nadamo se i petoj", rekao je za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

Meč između Zvijezde 09 i Krupe igra se u subotu od 14.30 sati u Etno selu Stanišići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi