Krupa ubjedljiva protiv Drine HE

20. kolo Prve lige RS

Krupa ubjedljiva protiv Drine HE

Fudbaleri Krupe savladali su danas na svom terenu ekipu Drine HE sa 3:1 u okviru 20. kola Prve lige RS. 

Banjalučani su na taj način i dalje zadržali lidersku poziciju, dok su Višegrađani ostali pretposljednji.

Prvo poluvrijeme donijelo je potpunu dominaciju domaćih. Već u 3. minutu Dujaković se našao sam ispred protivničkog gola, ali je šut sa pet metara odlično zaustavio golman gostiju.

Nedugo zatim nova šansa za Krupu. Vukotić je mogao da dovede svoju ekipu u vodstvo, međutim, njegov šut glavom završio je pored gola.

Ipak, odličnu igru Banjalučani su krunisali u 16. minutu. Koljić je izvanredno prihvatio loptu u šesnaestercu i onda jednim potezom sproveo loptu u protivničku mrežu.

Do kraja poluvremena viđena su još dva pogotka. Najprije je Stjepanović u 35. minutu poslije proigravanja Koljića udvostručio prednost, da bi Milanović samo nekoliko trenutaka kasnije donio velikih 3:0.

I u nastavku je banjalučki tim imao više od igre, ali je i Drina zaigrala mnogo konkretnije. To im se isplatilo u 54. minutu kada je Okuka postigao evrogol sa nekih 20-ak metara. Golman domaćih potpuno je bio nemoćan. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Nastavila je Krupa sa učestalim napadima, stvarali su šansu za šansom, ali do kraja susreta rezultat je ostao nepromjenjen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi