Vukotić: Meč sa Drinom shvatamo veoma ozbiljno

Krupa dočekuje Drinu

Vukotić: Meč sa Drinom shvatamo veoma ozbiljno

D. Vejo

U okviru 20. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Krupe na svom terenu dočekat će pretposljednju ekipu na tabeli Drinu. 

Izabranici Slobodana Starčevića su u prošlom kolu pobjedom od 0:3 na gostovanju u Foči popeli se na prvo mjesto na tabeli s obzirom da je Mladost iz Velike Obarske remizirala u Gradišci 1:1 sa tamošnjom Kozarom.

Lider Prve lige dočekuje Drinu iz Višegrada a o samom meču pričao je stoper Krupe.

"U goste nam dolazi jedna veoma jaka ekipa i taj meč shvatamo veoma ozbiljno bez obzira na to što je Drina u donjem dijelu tabele. Prednost imamo jer igramo na našem terenu i naravno očekujemo nova tri boda koja nas ostavljaju na prvom mjestu na tabeli", kazao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Aleksandar Vukotić.

Dolaskom na prvo mjesto, puni samopouzdanja dočekuju naredni meč.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Atmosfera u ekipi je i više nego sjajna. Prvi smo na tabeli i idemo po nove pobjede kako bi nastavili pobjednički niz" dodao je Vukotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi