Vukotić: Svjesni smo uloge favorita protiv Rudara

Krupa spremna za duel sa Rudarom iz Prijedora

Vukotić: Svjesni smo uloge favorita protiv Rudara

S. Mlaćo

FK Krupa sutra igra utakmicu 1/4 finala Kupa BiH protiv FK Rudar Prijedor.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Prijedoru sa početkom u 13:00 sati, a uoči ove utakmice o svojim očekivanjima su govorili Slobodan Starčević i Aleksandar Vukotić.

Šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević pred utakmicu četvrtine finala Kupa istakao je. 

“S obzirom na viši rang, koji igramo mi preuzimamo ulogu favorita, ali smo svjesni da idemo na gostovanje ekipi, koja je lider 1. lige RS, sa ambicijama za PLBIH, koja je vec izbacila iz daljeg takmičenja Čelik iz Zenice, i ekipi, koja u svojim redovima ima dosta PLBIH iskustva i kvaliteta, te nas to obavezuje da maksimalno ozbiljno uđemo u ovu utakmice, i kroz takav pristup, da pokušamo doći do 1/2 finala Kupa BiH", jasan je bio Starčević.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kapiten Krupe Aleksandar Vukotić optimističan je pred utakmicu protiv Rudara.

“Poslije pobjede nad šampionom sa velikim optimizmom očekujemo utakmicu protiv Rudara. Svjesni smo da smo favoriti, ali daleko o tog da ćemo da potcjenimo ekipu Rudara. Daćemo sve od sebe kako bi nastavili sa dobrim igrama i obezbijedili plasman u polufinale Kupa BiH.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije