Vukotić: Zasitio sam se Krupe, volio bih doći na Grbavicu

Stoper Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Zasitio sam se Krupe, volio bih doći na Grbavicu

Samir Mlaćo

Jedan od najboljih štopera Premijer lige BiH Aleksandar Vukotić još uvijek je član FK Krupa.

Iako se zbog prije svega sjajnih igara u prošloj sezoni povezivao sa klubovima iz Premijer lige BiH, ali i regiona, 21-godišnjak rođen u Kraljevu (Srbija), ostao je u Krupi.

Najveći problem pri eventualnom transferu Vukotića predstavlja to što ovaj nogometaš ima ugovor do ljeta 2019. godine, te Krupa zasigurno neće za male novce pustiti svog kapitalca u kojeg je u kranjem slučaju mnogo i uložila. On je u razgovoru za SportSport.ba priznao da bi volio promijeniti klub.

"Zasitio sam se Krupe. Ipak, tu sam treću godine, mislim da vrijeme da idem", jasno je poručio Vukotić.

Nije tajna da je za njegove usluge zainteresovan sarajevski Željezničar. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je kontakata između Krupe i Željezničara. Nadam se da će čelnici kluba pronaći zajednički jezik. Volio bih doći na Grbavicu", kaže stoper Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije