Vule Trivunović od danas sa UEFA pro licencom
Trivunović u društvu svojih nekadašnjih trenera, Jagodića i Musemića

Vule Trivunović od danas sa UEFA pro licencom

A. Beganović

Nekadašnji fudbaler Borca, Sarajeva i još nekoliko klubova, Vule Trivunović, od danas je i zvanično trener sa UEFA pro licencom.

Naime, Trivunović je danas u Sarajevu u Centru za edukaciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, uspješno odbranio diplomski rad i dobio je UEFA pro licencu što znači da bilo gdje u svijetu može voditi klubove iz elitnog ranga.

Trivunović je diplomirao na temi "Analiza rada menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu Fudbalskog kluba Partizan Beograd".

Truvunović se od 2014. bavi trenerskim poslom, a u dosadašnjoj karijeri vodio je BSK Banja Luka, Slobodu Mrkonjić Grad, Borac, Kozaru i GOŠK.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, danas je UEFA pro licencu dobio i aktuelni šef stručnog štaba mostarskog Veleža, Feđa Dudić.

Promo

Top Komentari

Laola
Povedi nas patriote, do Ilidze i prve kafane, a moze i do Hillsa. Lijepo se taliti. Dobro smo se podmladili, kod Markovica isti spisak bio 2011. godine.
0 2
2323
Uskoro trener Sarajeva
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi