Trivunović podnio ostavku: Preuzimam odgovornost iz poštovanja prema čelnicima kluba!

Gabeljani upisali drugi poraz u tri kola

Trivunović podnio ostavku: Preuzimam odgovornost iz poštovanja prema čelnicima kluba!

S. Mlaćo

NK GOŠK je upisao drugi poraz u tri kola Prve lige. Gabeljani su danas poraženi u Gradačcu 1:0, a nakon meča Vule Trivunović je podnio ostavku.

NK GOŠK je upisao drugi poraz u uvodna tri kola nove sezone Prve lige.

Gabeljani su poraženi u Gradačcu 1:0, a nakon meča Vule Trivunović je podnio ostavku.

Potvrdio je to za SportSport.ba.

"Potpuno zaslužena pobjeda Zvijezde. To je ekipa koja je sa svim svojim problemama pokazala kako se igra utakmica kada se želi pobijediti. Pokazali su mnogo veću želju i karakter, a ja im želim puno sreće i uspjeha. Nama je ovo potvrda da utakmica u Bihaću nije bila slučajna, jednostavno, ovdje su potrebne promjene. Kao najodgovornije lice, te iz poštovanja prema Luji Iliću i predsjedniku Andriji Jurkoviću preuzimam odgovornost na sebe i prepuštam svoje mjesto nekom drugom", kazao je Trivunović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Glava je 'vruća', da li je konačna odluka?

"Čovjek sam koji je u poslu 300 posto, te preuzimam apsolutnu odgovornost. Želim da zaštitim igrače, a opet kažem da prema ljudima koji vode klub imam preveliko poštovanje i svemu što su mi dali za skoro godinu dana zajedničkog rada. Moja je moralna obaveza da apsolutno preuzmem svu krivicu za loš početak i da klub dovede nekog novog koji će 'razdrmati' igrače i da krenu prema onom cilju prema kojem sam ih i ja poveo, a to je Premijer liga", dodao je Trivunović.

Top Komentari

Prazina
M'rš napolje!
0 2
balunv
Šta se ovo dešava svi favoriti za PL kixaju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi