Vule Trivunović glavni kandidat za trenera Slobode

Još uvijek nisu riješili pitanje trenera

Vule Trivunović glavni kandidat za trenera Slobode · Saznajemo

E. Čaušević

Sloboda je prije nekoliko dana počela pripreme za novu sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U tuzlanskom klubu siguno ne mogu biti zadovoljni proteklom sezonom u kojoj su čak bili i u opasnoj zoni, ali uspjeli su na vrijeme da osiguraju opstanak.

Jasno je da je pred Slobodom veliki posao ovog ljeta i dosta promjena što se tiče igračkog kadra. Pojedini igrači koji su bili standardni u ekipi su napustili klub, a očekuje se da će Sloboda u narednom periodu dovesti nekoliko pojačanja.

Također, velika dilema je i ko će voditi Slobodu s klupe u narednoj sezoni. Pripreme s ekipom počeko je Gradimir Crnogorac, ali kako stvari stoje on neće biti postavljen za šefa stručnog štaba.

Prema nezvaničnim informacijama glavni kandidat za novog trenera Slobode je Vule Trivunović koji je već u pregovorima s tuzlanskim klubom.

Trivunović je pokazao interes da preuzme užarenu klupu Slobode, a stvari će sutra biti dosta jasnije kada bi trebalo biti poznato da li će ovaj stručnjak dogovoriti dolazak na Tušanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 39-godišnji stručnjak posljednji angažman imao je u GOŠK-u iz Gabele, a ovaj tim napustio je na ljeto 2020. godine. Nedavno se povezivao i s dolaskom na klupu Sarajeva, ali na kraju nije postigao dogovor s bordo klubom.

Trivunović je dobro poznato ime u bh. fudbalu, te ima iza sebe bogatu igračku karijeru. Kopačke o klin okačio je 2014. godine u dresu Sarajeva.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slana_carsija
Po čemu je Trivunović bolji od Spahića?
11 4
fukaraslana
Uzimajte trenera sta cekate sve vec davno krenuli sa pripremama a mi trenera nemamo
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi