Vulić: Zadovoljan sam u Zvijezdi, u Živinicama će biti teško
I navijači Zvijezde se nadaju da će njihovi ljubimci konačno proigrati na gostovanjima. FOTO: Redžep Kadrić Evropa

Mladi nogometaš se dobro uklopio u redovima federalnog prvoligaša iz Gradačca

Vulić: Zadovoljan sam u Zvijezdi, u Živinicama će biti teško

S. Mlaćo

Zvijezda iz Gradačca je u subotu bez većih problema savladala TOŠK iz Tešnja. Domaći su slavili 3:0, te nastavili seriju dobrih igara na svom stadionu, a kvalitetnu partiju pružio je između ostalih mladi Srđan Vulić koji je na terenu proveo svih 90 minuta. 

"Protiv TOŠK-a smo upisali neočekivano laganu pobjedu. Bila je zaslužena i veoma važna za nas. Presudilo je što smo od prve minute težili ka pobjedi i svih 90 minuta izgledali kao ekipa", kaže Vulić za SportSport.ba.

Već u subotu Zvijezda će u goste Slavenu iz Živinica. Slaven rijetko gubi bodove na svom terenu, pa Gradačačane čeka težak posao.

"U ovoj ligi je svako gostovanje teško, pa tako i u Živinicama. Mi idemo na tri boda sa željom da konačno donesemo puni plijen sa gostujuće utakmice".

Vulić je prije skoro mjesec dana stigao u Zvijezdu iz Zrinjskog. Standardan je i njegovi planovi su za sada vezani samo za Zvijezdu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zadovoljan sam, sve je super ovdje. Došao sam u nezgodnom trenutku u ekipu, ali nametnuo sam se i dobro se uklopio. Trenutno sam fokusiran samo na Zvijezdu i da ostvarimo što bolje rezultate u ovoj sezoni", dodao je 20-godišnji Vulić.

Osim Zrinjskog u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za Čapljinu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
I kad je u najvećim problemima oko sastava ekipe, Zvijezda ruši sve redom na domaćem terenu. U Živinicama remi je realan i njime bi bili zadovoljni i jedni i drugi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi