6

Komentari (6)

Husrefbeg22
U Hrvatskoj igrac odigra dobro dvije tri utakmice i odmah je cijena igracu 10 miliona eura. Hrvatski igraci su realno precijenjeni i ne vrijede toliko koliko se placaju.
arijan10
Pa zasto ih onda ljudi placaju toliko? Tko bi normalan placao vise, ako vec kazes da ne vrijede?
bk123
husrefbeg22 tržište je takvo, HNL je stekao rejting i igrači koji igraju HNL su samim tim skuplji. Pomenuti igrač da igra BiH premijer ligu nebi se mogao prodati za milion maksimalno i to bi se udarali nogom u guzicu od dragosti. I sad kad netko kaže da je naša liga i HNL tu negdje po kvaliteti aaa jes jako nije. Reprezentacija pa Dinamo pa i ostali klubovi su digli rejting HNL da mi još možemo samo maštati o tome, ma koliko nam to bilo teško priznati. Neki to nemogu prihvatiti al svjetsko tržište je to odavno rklo da je tako
Bohemia
Hajduk je haman iz Bosne ?
Presidente
pravi bosanski klub. propali
AsmirM
Cuj pazice prilikom prodaje ,prodace ga i za 8 mil . Taj klub nikad da pronade normalne ljude na celnim funkcijama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.