Wagner: Još nije vrijeme za fudbalsku mirovinu
Foto: Jabuka.tv

Brazilac za SportSport.ba

Wagner: Još nije vrijeme za fudbalsku mirovinu

Wagner Santos Lago je u susretu protiv Borca postigao gol kakav se rijetko viđa na ovim prostorima.

On je bio najbolji povod za razgovor sa Brazilcem, koji već duži niz godina spada u red najboljih fudbalera domaćeg prvenstva.

"Bio je to fenomenalan osjećaj i veliko olakšanje. U posljednje vrijeme smo bili u krizi igre i rezultata, pa smo se dogovorili da damo svoj maksimum u polufinalu Kupa BiH. Hvala Bogu, uspjeli smo, a još mi je draže što sam zabio tako dobar i važan gol za prolazak u finale", rekao je Wagner za SportSport.ba.


(1:15)

Govorio je kapiten Širokog Brijega i o ambicijama kluba do kraja sezone.

"Imamo šanse za oba trofeja. Sve je još uvijek otvoreno. Široki je u finalu Kupa i u ravnopravnoj borbi za titulu. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo oba trofeja, pa šta bude".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako se nalazi u poznim igračkim godinama, Wagner ne razmišlja o fudbalskoj mirovini.

"Na ljeto mi ističe ugovor sa Širokim Brijegom, ali još uvijek ne namjeravam završiti karijeru. Osjećam se dobro, publika me voli i, sve dok je tako, neću razmišljati o fudbalskoj mirovini. Sve dok budem koristan ekipi na terenu, igrat ću fudbal", rekao je Wagner za kraj razgovora za SportSport.ba. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.