Wagner: Široki Brijeg će ostati na vrhu

Travnik gostuje na Pecari

Wagner: Široki Brijeg će ostati na vrhu

Naredno kolo BH Telecom Premijer lige BiH donijet će okršaj između Širokog Brijega i Travnika. 

Izabranici Slavena Muse žele na domaćem terenu opravdati ulogu favorita i eventualnom pobjedom nad Travnikom zadržati lidersku poziciju na tabeli, što je na konferenciji za medije potvrdio i kapiten Wagner. 

"Široki Brijeg može i hoće ostati na vrhu i nakon ove tri dodatne jesenke utakmice. Neće biti lako, ali optimistični smo", kazao je za klupsku stranicu iskusni brazilski internacionalac.

Trener Slaven Musa vjeruje da uz maksimalan angažman svih igrača rezultat u sutrašnjoj utakmici na Pecari neće izostati.

"Valja ići uz utakmice u utakmicu, a prva je protiv Travnika na Pecari. Za ishod će se pitati prije svega Široki Brijeg, tako da uz maksimalan angažman, agresivnu igru i koncetraciju možemo slaviti. Bolji smo, moramo to pokazati na terenu", riječi su Muse. 

Zbog tri žuta kartona izvan konkurencije je Ćorić (mijenjat će ga Karačić), a zbog povrede izostat će Pehar. Kožulj će konkurirati za sastav, u sredini će, najavio je Musa, zaigrati Ivanković, dok još uvijek dvoji kojoj dvojici će pokloniti povjerenje na krilnim pozicijama (Crnov, Ajayi, Baraban, Menalo).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.