Wagner: Više nema laganih protivnika

Široki Brijeg dočekuje Krupu

Wagner: Više nema laganih protivnika

M. Maksimović

Lakše se diše i u Širokom Brijegu nakon trijumfa nad Čelikom u Zenici koji je ujedno bio i prvi trijumf sezone. Na pomenutoj utakmici nije bilo Brazilca Wagnera koji će večeras konkurisati za susret protiv Krupe na Pecari. 

Brazilac vjeruje u prvi domaći trijumf, iako je vrlo oprezan najavljujući večerašnji susret.

“Ne bih rekao da danas u Premijer ligi postoji neko za koga se može kazati da je lagan protivnik.Postoje možda oni nešto lakši. Kako god, sa svima je potrebno igrati maksimalno ozbiljno da bi se osvajali bodovi. Liga se smanjila, kvalitet i zalaganje kod svih klubova su dosta dobri“, rekao je širokobriješki Brazilac, dodajući da će i večerašnji meč sa Krupom biti težak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Tek su ušli u ligu, motivisani su i vjerujem da nas očekuje zanimljiva i dobra utakmica. Gledajućidosadašnje utakmice, stiče se dojam da nismo uspijevali sastaviti dva dobra poluvremena, iako je posve jasno da problem nije u fizičkoj spremi“, dodao je Wagner.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi