Wagner: Znali smo da će biti teško

Fudbaler Širokog Brijega

Wagner: Znali smo da će biti teško

M. Maksimović

Široki Brijeg ponovo je trijumfovao na domaćem terenu uz pogodak Wagnera Santosa Laga. 

Sjajni Brazilac iskoristio je malu nepažnju u odbrani Čelika, te loptu u finišu meča poslao u mrežu Branislava Ružića za tri važna boda.

“Očekivao sam iskreno tešku utakmicu, koju je teren vjerovatno učinio još težom. Osim toga, igrali smo bez Krstanovića koji uvijek napravi dosta posla, dok je Čelik došao s namjerom odigrati bunker i odbraniti se. Imali smo bolje prilike u prvom poluvremenu, da bi na kraju morali biti strpljivi i čekati povoljnu situaciju pošto kroz pas igru nismo uspjeli do njihovog gola”, prokomentarisao je Wagner.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja godine Široki Brijeg će gostovati Krupi, a potom dočekati Mladost iz Doboja kod Kaknja.

“Želimo osvojiti šest bodova iz te dvije utakmice, iako ne bi bilo loše ni kada bismo osvojili i četiri. Blizu smo Lige za prvaka, ali čini se da neće sve zavisiti od nas. Idemo od utakmice do utakmice i gledamo samo sebe”, dodao je.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi