Walcott seli u Everton?
Foto: EPA

Nude 30 miliona funti

Walcott seli u Everton?

Midhat Šljivak

Fudbaler Arsenala Theo Walcott mogao bi napustiti redove londonskog tima ovog ljeta.

Prema navodima engleskih medija, interes za dovođenje 28-godišnjeg fudbalera pokazala je ekipa Evertona i čine sve kako bi ga do kraja prelaznog roka doveli na Goodison.

Karamele su za brzonogog fudbalera spremne izdvojiti čak 30 miliona funti, a ukoliko se transfer ostvari, Walcott bi nakon 11 godina napustio redove Topnika iz Londona.

On je član Arsenala postao još kao tinejdžer. Predviđala mu se velika karijere, ali on nikada nije potpuno eksplodirao, a uzrok tom su naravno i povrede koje je imao tokom karijere.

Everton je tako pokazao da u narednoj sezoni želi sami vrh Premiershipa, a na Goodispn Park su već stigla imena poput Waynea Rooneya, Sandra Ramireza i Davy Klaassena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Walcott je za Arsenal odigrao 377 utakmica i postigao je 104 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi