Wanda: Icardi 100% ostaje u Interu

Želi produžiti ugovor

Wanda: Icardi 100% ostaje u Interu

Endin Čaušević

Supruga Maura Icardija, Wanda Nara, izjavila je danas za italijanske medije da će argentinski napadač sigurno ostati u Interu.

Prethodnih dana dosta se špekuliše o tome da li će Icardi napustiti Inter jer je bilo priča da ne želi produžiti ugovor s klubom s Meazze. Međutim, Wanda je odlučila sve to demantovati iako je i sama prije nekoliko sedmica izjavila da Mauro razmišlja o odlasku.

No, ovaj put porodica Icardi je promijenila priču i sada Wanda tvrdi da će Mauro 100% produžiti ugovor s Interom. Iako pregovori još uvijek nisu ni počeli očito je da Icardi baš nema namjeru da napušta Meazzu.

"Nismo pričali s klubom o novom ugovoru i nema još uvijek potrebe. Kada nas zovnu sjest ćemo i pokušati se dogovoriti. On želi da ostane i sigurna sam da će ostati 100% u Interu iako još uvijek nismo pričali s čelnicima kluba. Idemo korak po korak i nema zaista razloga da se piše da odlazi", rekla je Wanda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi