Gabigol vjeruje u sebe: Mlad sam, imam još mnogo za pokazati

Inter ga poslao na novu posudbu

Gabigol vjeruje u sebe: Mlad sam, imam još mnogo za pokazati

Samir Mlaćo

Iako je 2016. godine stigao u Inter kao veliki potencijal, Gabriel Sabrosa ne gubi nadu da će dobiti šansu u dresu tog kluba.

Inter ga je početkom ove godine poslao na novu posudbu, ovaj put u brazilski Flamengo. On vjeruje da će u Brazilu skrenuti pažnju na sebe, te pokazati čelnicima Intera da nisu pogriješili kada su ga odlučili angažovati.

"Inter je produžio ugovor sa mnom i to znači da mi vjeruju. Mlad sam, mam 22 godine i mnogo toga još mogu da pokažem", jasan je popularni Gabigol.

"Skoncentrisan sam samo na Flamengo. Odluku o prelasku sam donio sa porodicom, a Santos je za mene završena priča", jasan je bio nogometaš kojeg su neki proglasili promašajem decenije Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je Flamengo želio kupiti Barbosu, Inter je pristao samo na posudbu, pa će Gabigol do kraja ove godine igrati u crveno-crnom dresu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi