Wanda: Icardija žele najveći klubovi u Evropi, ali cijena je 200 miliona eura

Argentinac na meti mnogih velikana

Wanda: Icardija žele najveći klubovi u Evropi, ali cijena je 200 miliona eura

E. Čaušević, foto: EPA

Argentinski napadač Mauro Icardi priznao je da nema namjeru napuštati Inter, te da mu je želja da završi karijeru u klubu s Meazze.

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da bi Icardi na kraju ove sezone mogao napustiti Inter i svoju karijeru nastaviti u Real Madridu, ali čini se da od toga na kraju neće biti ništa. Argentinac želi da ostane u Interu što duže i očito da ga drugi klubovi ne zanimaju.

Međutim, njegova supruga Wanda Nara, koja je ujedno i agent svog supruga, poručila je da će Icardi saslušati ponude koje dođu, ali da imaju jasnu cijenu koju Inter i ovaj napadač žele.

"Mauro je važan igrač u Interu i to pokazuje činjenica da ga žele mnogi velikani. Trenutno je jedan od najboljih napadača u Evropi i očekivano je da ponude stižu. Neću reći da ne dolaze ponude velikih klubova, mnogo većih nego što se priča. Ako neko želi da ga kupi morat će platiti 200 miliona eura", poručila je Wanda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti