Wanda odgovorila navijačima Intera na sve kritike i uvrede koje joj šalju

Oglasila se na Twitteru

Wanda odgovorila navijačima Intera na sve kritike i uvrede koje joj šalju

E. Čaušević

Wanda Nara ovih dana je glavna tema italijanskih medija jer mnogi smatraju da je ona glavni krivac što Mauro Icardi prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u svojoj karijeri.

Prošle sedmice Inter je saopštio da Icardi više neće biti kapiten ovog tima, a sve zbog odugovlačenja oko potpisa novog ugovora. Za to najviše krive njegovu suprugu Wandu koja je i menadžerica argentinskog napadača. Icardi nije igrao prethodne dvije utakmice zbog navodne povrede, ali je dokazano da je i to bila laž.

Wanda je nagovorila Icardija da odbije igrati za Inter i tražila je da mu se vrati kapitenska traka. Ljekarskim pregledima je utvrđeno da je povreda izmišljenja, a na velikom udaru ponovo se našla Wanda koja očito upravlja karijerom argentinskog napadača.

Ona je danas bila itekako aktivna na društvenim mrežama i odlučila je da odgovori na silne kritike od strane navijača Intera. Prvo se oglasila preko Instagrama, a potom je osvanula poruka i na Twitteru.

"Prestanite s glupostima. Icardi je uvijek igrao, čak i kada nije bio u najboljoj formu. Sjećam se da kad je bila utakmica s Lazijom da su mu ljekari savjetovali da ne rizikuje, ali on je igrao...", napisala je Wanda, a zatim se nekoliko sati kasnije oglasila na Twitteru.

"Ignoriši kada te kritikuju, slušaj kada te savjetuju i skloni se kada te ne poštuju onako kako zaslužuješ".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nije jasno kada će Icardi ponovo zaigrati u dresu Intera, te da li će se to uopšte više desiti. Argentinac ima s Interom ugovor do ljeta 2021. godine, te je u nekoliko navrata odbijao mogućnost da produži saradnju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Dobro si to rekla .Poz. Maxi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi