Watford: Mazzari je bivši, traži se novi trener
Foto: EPA

Kandidat Ranieri?

Watford: Mazzari je bivši, traži se novi trener

Watford je na zvaničnoj stranici saopštio kako će Walter Mazzarri na kraju sezone definitivno napustiti klub. 

Rukovodstvo kluba je udovoljilo zahtjevima velikog broja fudbalera Watforda koji su zatražili odlazak Mazzarrija, jer, kako navode britanski mediji, nisu bili zadovoljni njegovim načinom rada i odbijali su mu svaku poslušnost. 

Iz londonskog kluba su potvrdili kako će Mazzarri poslije posljednjeg kola napustiti klub, obrazloživši kako je odluka o odlasku Italijana donesena poslije razgovora o budućim planovima i aspiracijama Watforda. 

Mazzarri je, podsjećanja radi, preuzeo Watford u ljeto prošle godine, a pod njegovim vodstvom klub je trenutno na 16. mjestu i samo je pukom srećom uspio da sačuva status premijerligaša. Kao potencijalni nasljednik Mazzarrija u Watfordu spomnje se bivši menadžer Leicestera, Claudio Ranieri. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Menadžer koji dođe u Watford umjesto Mazzarrija bit će deveti u posljednjih pet godina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi