Watford protiv Norwicha do prve pobjede u sezoni

Vrančić ušao u finišu

Watford protiv Norwicha do prve pobjede u sezoni

Norwich i Watford utakmicom na 'Carrow Roadu' otvorili su 12. kolo engleske Premier lige.

U duelu davljenika više razloga za slavlje na kraju je imao Watford koji je kao gost slavio rezultatom 2:0, čime je prekinuo crnu seriju i upisao prvu pobjedu u sezoni.

Stršljenovi su vrlo dobro ušli u utakmicu i već od 2. minute su vodili golom koji je postigao Deulofeu, a nakon što se pri prednosti od 1:0 otišlo na odmor, uspjeli su da u nastavku još jednom zatresu mrežu domaćih. 

U 52. minuti Deulofeu se našao u ulozi asistenta, a gol za, ispostavit će se, konačnih 2:0 je postigao Gray.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poslije ovog trijumfa Watford više nije posljednji na tabelu, već je tu poziciju preuzeo Norwich za koji je u posljednjih deset minuta igrao povremeni reprezentativac naše zemlje Mario Vrančić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi