Watzke: Igrači poput Džeke koštaju previše

Milioneri žele zadržati Lewandowskog

Watzke: Igrači poput Džeke koštaju previše

Ekipa Borussije Dortmund u svojim planovima ima produženje ugovora sa svojim napadačem Robertom Lewandowskim te ne namjerava dopustiti prelazak ovog igrača u neki drugi klub.

Jedan od vodećih ljudi ovog kluba, Hans-Joachim Watzke potvrdio je da klub želi samo zadržati svog napadača te da dovođenje imena poput Higuaina, Benzeme i našeg Edina Džeke ne dolazi u obzir.

 

"Činjenica je da mi želimo produžiti ugovor. Kada sam razgovarao sa Robertom vidio sam da još ništa nije odlučio. Na ljeto ćemo odlučiti i vidjeti šta je za nas ekonomski najbolje", rekao je Watzke dodavši na kraju:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Očito, Higuain i Benzema nisu opcije, kao ni Džeko. Igrači ove kategorije  koštaju previše. To nije naš svijet".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.