Watzke: Ne puštamo Aubameyanga ni za 100 miliona eura

Direktor Borussije poslao jasnu poruku

Watzke: Ne puštamo Aubameyanga ni za 100 miliona eura

Izvršni direktor Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke odbacio je mogućnost prodaje Pierre-Emericka Aubameyanga.

Za sjajnog napadača Milionera zanimaju se Arsenal, Manchester United, Liverpool i PSG, ali u Dortmundu ni ne pomišljaju da ga prodaju.

"Bez obzira na iznos ponude, Aubameyang nije na prodaju. Ne puštamo ga ni za 100 miliona eura", poručio je Watzke, koji je potom prokomentarisao izjavu Lothara Matthausa da je jedan engleski velikan već poslao toliku ponudu na adresu Borussije:

"Očito je Matthaus dobro upućen u situaciju u našem klubu. Međutim, to ne mijenja stvari. Ponavljam, Aubameyang nije na prodaju".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Reprezentativac Gabona i najbolji igrač Afrike za prošlu godinu sa Borussijom ima ugovor do ljeta 2020. godine, a ove sezone je u 28 utakmica u žuto-crnom dresu postigao impresivnih 27 golova.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi