Wayne Rooney teško povrijedio vlastitog igrača
Foto - EPA

Jason Knight ide na dužu pauzu

Wayne Rooney teško povrijedio vlastitog igrača

Midhat Šljivak

Menadžer Derby Countyja Wayne Rooney napravio je pravu glupost na treningu.

Legendarni fudbaler je na treningu žestoko startovao na igrača svog tima Jasona Knighta i poslao ga je u bolnicu.

Nesretni fudbaler zadobio je težu povredu članka. Prema prvim informacijama pauzirat će između dva i tri mjeseca i to je svakako veliki udarac za Derby.

"Jason će biti van terena do 12 sedmica. Srećom neće biti potrebna opreacija, ali trebat će mu vremena za oporavak zgloba. Ovo je zaista težak udarac za nas jer svi znaju koliko nam on znači", rekao je prije dva dana Rooney.

Međutim, na kraju se ispostavilo da je Rooney zapravo odgovoran za njegovu povredu i da je on bio taj koji je vlastitog igrača poslao u bolnicu.

Obojica su krenula prema lopti, Rooney je bio mnogo žešći i na kraju je teško povrijedio nesretnog reprezentativca Irske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rooney ulazi u svoju drugu sezonu kao menadžer Derby Countyja, a prošle sezone nije imao previše uspjeha.

Dobio je samo 10 od 36 odigranih utakmica, doživio je 18 poraza, dok je osam utakmica završeno neriješeno.

Top Komentari

Adoii97
I onako mu fali igraca, jos ih povreduje. Legenda Wazza koliko fali na terenu njegovo zalaganje, on je u Unitedu igrao na svim pozicijama tokom utakmice, i kostalo je to njega, al je ostao legenda prava..
5 0
zire10
Uvjek je bio zivotinja i davao ¸1000% na terenu evo ko i trener isto hahah
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi