Webo se zahvalio Erdoganu
FOTO - EPA

Webo se zahvalio Erdoganu

Adnan Beganović

Duel PSG-a i Basaksehira i dalje je glavna priča u Turskoj i to zbog rasističkog ispada četvrtog sudije ovo meča.

Naime, rumunski sudija Sebastian Coltescu za trenera turske ekipe Pierra Weba je rekao "onaj crni" nakon čega je nastao haos, a igrači Basaksehira zbog toga nisu htjeli nastaviti meč, koji je odigran 24 sata kasnije.

Webo je dobio veliku podršku, a među onima koji su stali n njegovu stranu je i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

"Dobio sam podršku od turskog predsjednika, koji je doista bio jedan od prvih istaknutih ljudi koji su me podržali u ovom teškom trenutku. Hvala mu", rekao je Webo.

Top Komentari

makelele
"u ovom teškom trenutku" e moj Webo, pojma ti nemas ocigledno sta su teski trenuci
3 0
hanadi
namještaljka da ne moze biti veca. Grozno. Svi smo čuli da je s teškom mukom naučio 3 riječi engleskog i ponavljao ih bezbroj puta. Kreten klasicni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi