Kako je dobro vidjeti ih opet: Više od 20.000 navijača je na Wembleyju

Na meču Chelsea - Leicester

Kako je dobro vidjeti ih opet: Više od 20.000 navijača je na Wembleyju

M. Šljivak

Chelsea i Leicester na Wembleyju igraju finale FA Kupa.

Nakon dugo vremena konačno su se na tribine u Engleskoj vratili i navijači, a ovaj meč će sa tribina Wembleyja pratiti 21.000 sretnika.

Više od godinu dana prošlo je od potpunog zatvaranja tribina u Engleskoj. Bilo je nekih pokušaja da se navijači vrate, ali pandemija je sve pokvatila.

Ipak, nakon popuštanja mjera odlučeno je da će u finalu FA Kupa navijači moći na tribine i zaista je dobro vidjeti ponovo navijače tamo gdje im je mjesto.

Treba također istaći da će u posljednja dva kola Premiershipa domaće ekipe imati mogućnost da ugoste navijače.

U Premiershipu neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača, ali od naredne sezone očekuje se da će i ova zabrana biti skinuta.

Sigurno je da i fudbaleri jedva čekaju da ponovo zaigraju pred punim tribinama.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi