Chelsea ne odustaje od Ahmedhodžića

Kvare planove Atalanti

Chelsea ne odustaje od Ahmedhodžića

H. Zilić

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Malmo.

Brojni mediji u Italiji, ali i Švedskoj pisali su da je transfer Ahmedhodžića u Atalantu skoro zavrešna stvar. I sam fudbaler je izjavio kako su mu Džeko i Pjanić govorili sve najbolje o Seriji A.

Iz italijanskog kluba konstantno prate igre bh. fudbalera, te su tako u martu gledali njegov nastup protiv Francuske. Kako pišu švedski mediji oni su itekako zadovoljni kako je Ahmedhodžić odigrao meč na Grbavici i još jednom je pokazao da se radi o velikom potencijalu.

Navodno je Atalanta spremila Malmeu 7,5 miliona eura, međutim moglo bi doći do velikog preokreta.

Nove informacije sa Ostvra govore da Chelsea ponovo kreće u lov na Ahmedodžića. I ranije je naš reprezentativac bio na meti Chelseaja. Ta priča se odavno provlačila kroz vodeće medije u Švedskoj, ali i Evropi.

Plavci žele pojačati odbranu naredne sezone, a našeg reprezentativca vide kako veliki zalog za budućnost.

Prema nezvaničnim infomracijama, Chelsea bi Malmeu bio spreman platiti malo više od osam miliona eura, što je svakako veća cifra od one koju je Atalanta spremila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tim iz Bergama je navodno sve dogovorio sa Ahmehodžićem, ali vidjet ćemo šta će od svega biti ako dođe zvaničan poziv od aktuelnog finaliste Lige prvaka.

Svakako da nas očekuje uzbudljivo ljeto, a kada su u pitanju transferi, sve je otvoreno do posljednje minute.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krosteutegurovic
Daj prestanite više sa ovim špekulacijama, pa koliko više treba da pređe u neki klub jer klubovi koji žele nekoga oni ga i potpišu odma, Prvo ste smorili sa Atalantom a sad Čelsi kvari posao, na kraju će otići u Rusiju negdje.
7 0
DamirT
Ma kakav Chelsea.Ako ode tamo,stalno ce biti na posudbama
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi