Wenger: Chelsea je prilika za popravni
Foto: EPA

Menadžer Arsenala pred duel sa Plavcima

Wenger: Chelsea je prilika za popravni

Midhat Šljivak
Teme:

Arsene Wenger smatra da se Arsenal mora izvući iz krize u meču protiv Chelseaja.

Nakon što su Topnici šokirani od Dinama u Ligi prvaka (2:1), sutra ih čeka težak meč i veliki derbi protiv gradskog rivala Chelseaja.

Wenger je prihvatio odgovornost za poraz od zagrebačkog tima, ali tvrdi da njegov tim ima prostora za popravni.

"Prihvatam potpunu odgovornost za poraz od Dinama. Ipak, vjerujem da možemo popraviti stvari. Dobro nam ide u Premier ligi i moramo nastaviti s dobrim igrama. Svaki poraz je bolan, ali je i prilika da pokažemo da smo veliki tim", istakao je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal nije pobijedio Chelsea u proteklih osam susreta, a s obzirom da su Plavci loše otvorili sezonu i njima je sutra u mislima samo pobjeda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti