Wenger: Dinamo je u to vrijeme imao dva vrhunska igrača
Foto:EPA

Trener Arsenala ima dobro pamčenje

Wenger: Dinamo je u to vrijeme imao dva vrhunska igrača

S. Bošković

Arsenal sutra započinje novu sezonu Lige prvaka. Igraju na Maksimiru protiv Dinama, a Wengera za Zagreb, te utakmicu sa Dinamom vežu lijepe stvari. Tad je i otkrio Eduarda.

Arsenal sutra započinje novu sezonu Lige prvaka. Igraju na Maksimiru protiv Dinama, a Wengera za Zagreb, te utakmicu sa Dinamom vežu lijepe stvari. Tad je i otkrio Eduarda.

Davne 2006. godine Dinamo Zagreb i Arsenal su igrali kvalifikacije za Ligu prvaka, a Wenger se toga sjeća: "Dinamo je u to vrijeme imao dva vrhunska igrača. Jedan je bio Modrić, a drugi Eduardo. Obojica su napravila velike karijere. Žao mi je zbog Eduarda i ozljede koju je imao, bio je vrhunski igrač. U Arsenalu imamo lijepe uspomene na njega. Kada god smo se susreli uvijek je imao visoko mišljenje o Dinamu. Dinamo je tada bio jaka momčad, a mislim da su danas na razini kao tad".

Arsene Wenger naglasio je da Arsenal mora igrati vrhunski kako bi se u London vratio sa sva tri boda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bitno je da u Zagrebu budemo izrazito koncentrirani i usredotočeni, ali smo svjesni činjenice što ja na kocki. Brzo se može ispasti iz Lige prvaka, te znamo da nam predstoji velika borda da bi se zajedno sa Bayernom kvalificirali dalje. Prvo igramo protiv Dinama i Olympiacosa i nakon tih utakmica u poretku moramo biti iznad. Na to se svodi cijela filozofija", dodao je Wenger.

Arsenal i Dinamo igraju sutra, a Topnici će biti oslabljeni neigranjem Pera Mertesackera, te Jacka Wilsherea.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.