Wenger: Drugi ili deseti, isto nam je

Menadžer Topnika razočaran

Wenger: Drugi ili deseti, isto nam je

Arsenal je turbulentnu sezonu ipak završio na drugom mjestu, nakon što je u posljednjem kolu pretekao ekipu gradskog rivala Tottenhama.

Ipak, druga pozicija i utješna 'titula' viceprvaka nimalo ne veseli Arsenea Wengera, koji ni u ovoj sezoni nije uspio da postane šampion Engleske.

"Željeli smo da budemo prvi, a završili smo na drugom mjestu. To nam je isto kao da smo deseti, nema velike razlike", rekao je Wenger te dodao:

"Kada radite u sportu na ovom nivou, onda jednostavno želite najviše plasmane. Nismo uspjeli da osvojimo titulu i razočaran sam".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo, Wenger je većim dijelom sezone isticao da je zadovoljan što se njegov tim nalazi među četiri najbolje ekipe u Engleskoj, da bi na kraju 'promijenio ploču'.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi