Wenger: Izgleda da je sudbina protiv Liverpoola

Nikako da osvoje titulu

Wenger: Izgleda da je sudbina protiv Liverpoola

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala Arsene Wenger zabrinut je zbog Liverpoola.

Liverpool je s 91 bodom na drugom mjestu i u nevjerovatnoj sezoni bi mogao ostati iza Manchester Cityja.

Redsi su bili blizu, doduše još uvijek su prvoj tituli nakon 29 godina, ali nakon što je City pobijedio s 1:0 kod Burnleya, izabranici Jurgena Kloppa ponovo su drugi.

Do kraja su ostala još dva kola, ali sve je manje nade za Liverpool, koji kao da je proklet, a tako misli i Wenger, bivši menadžer Arsenala.

"Liverpool me već plaši. Izgleda da je sudbina protiv njih", kazao je Wenger, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od sezone 1989-90 pa do danas Liverpool ne može više da osvoji prvenstvo i kao da su se neke male stvari urotile protiv njih. Uvijek im malo nedostaje".

Do kraja Liverpool igra protiv Newcastlea u gostima i Wolverhamptona kod kuće, dok će City ugostiti Leicester, a potom gostovati Brightonu u zadnjem kolu. Sve je naravno sada u rukama Građana, koji s dvije pobjede mogu da odbrane naslov.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti