Klopp je odlučio pokvariti posao Wengeru

Liverpool pronašao rješenje

Klopp je odlučio pokvariti posao Wengeru

Eldar Ganibegović

Liverpool je pronašao rješenje u slučaju odlaska zvijezde Phillippe Coutinha.

Poznato je da se Coutinho od početka prijelazng roka povezuje sa Barcelonom, međutim u posljednje vrijeme su se pojavile informacije kako je PSG također zainteresovan za njegove usluge.

Jurgen Klopp, kao i svi u klubu Liverpoola, ne žele da izgube svoju najveću zvijezdu, međutim ako dođe do toga šef Liverpoola kao njegovu zamjenu vidi igrača Monaca Thomas Lemara.

Lemar se najviše povezuje sa odlaskom u Arsenal, Wenger je već u par navrata slao ponude, koje su odbijene, a sada su Topnici dobili jaku konkurenciju za potpis igrača Monaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako Coutinho nekim slučajem napusti Enfield, gledat ćemo zanimljivu bitku između engleskih velikana za Lemara.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi